Schneider Electric har lanserat en snabbladdare EVlink Pro DC i Sverige. Med sin maximala laddeffekt på 180 kW kan den snabbladda två bilar samtidigt!

Den är designad för laddning av både personbilar, bussar och lastbilar vid publika miljöer, arbetsplatser, fordonsdepåer och fastigheter. Laddaren erbjuder en sömlös upplevelse för dig som installatör. Värt att belysa är att laddaren även är godkänd för investeringsbidrag via Klimatklivet, tack vare sin användarvänlighet, de tekniska egenskaperna och möjlighet till integrerad terminal för kortbetalning.

Användarvänlig – Enkel att installera, använda och underhålla. Tillgänglighetsanpassad design med robust kabelupphängning, belysta kabelhållare och interaktiv display med tydliga instruktioner på olika språk.

Flexibel – Skalbar, kompatibel och modulär utformning. Dynamisk effektfördelning när två bilar laddar samtidigt på samma laddare. Dessutom möjligt att gemensamt lastbalansera flera laddare inom samma anläggning.

Säker och robust – Laddaren är IP55 och IK10 klassad och är konstruerad för både publika och privata miljöer i olika klimat. Varje laddare genomgår omfattande funktions- och skyddstester innan den lämnar fabriken.

Uppgraderingsbar – Den modulära designen innebär att man senare kan uppgradera från 120 och 150 kW till max 180 kW. Man kan såklart även sänka kapaciteten om man så önskar.

 

Se alla EVlink Pro DC laddare här