Våra leverantörer

Våra leverantörer

Vi på Elektroskandia jobbar med ledande leverantörer då vi står för kvalité idag men även imorgon.

Vi vill att du som kund skall känna dig trygg med ditt val.

Vi har funnits i över 100 år och vi kommer att fortsätta i mer är 100 till.

ABB

ABB är ledande inom laddinfrastruktur och har produkter för alla laddstandarder. ABB erbjuder laddstationer, som även kallas laddboxar, av typerna normalladdare och snabbladdare för de flesta applikationer i privata och offentliga miljöer. Med ABB:s laddstationer kombineras maximal säkerhet för användaren med flexibilitet och många anpassningsmöjligheter.

Med ABB:s laddstationer får du:

  • Snabbladdare och normalladdare
  • Allt från laddbox för laddning hemma av din elbil till depåladdning av tunga fordon
  • Säker och effektiv laddning
  • AC eller DC-laddning

Charge Amps

Smarta laddlösningar för elbilar genom svensk innovation och hållbar design. Redan från vår start 2012 har Charge Amps tagit fram lösningar för att möta framtidens behov och optimal laddning av din elbil.

Med innovativ teknik redo för nästa steg i utvecklingen, hållbart och tåligt materialval och kompromisslös design skapar vi smarta laddlösningar för höga krav på molntjänster, mjukvarustyrning och vårt utmanande nordiska klimat.

CTEK

CTEK är världsledande inom batterivårds- och hanteringslösningar och säljer över en miljon laddare om året i över 70 länder. Därför tar vi med oss vår mångåriga expertis och våra tekniska innovationer in i elfordonssektorn (EV).

Tack vare vårt förvärv av Skandinaviens största producent och utvecklare av laddningslösningar för elfordon kan vi fortsätta med vårt mål: att utveckla och tillhandahålla marknadens säkraste elbilsladdning.

Våra produkter innehåller den senaste tekniken och karakteriseras av säkerhet, tillförlitlighet och användarvänlighet.

Defa

Defa är Nordens ledande leverantör av kompletta laddsystem för elbilar, till privatbostäder, bostadsrättföreningar, företag och publika parkeringsanläggningar.

Defa skräddarsyr laddsystem för både stora och små företag och organisationer. Som en helhetsleverantör av allt från laddstationer till administrations- och betalsystem levererar Defa ett komplett system. Defa ansvarar för projektet från början till slut.

Eldon

Tillverkar säkra laddstolpar, laddboxar och laddinsatser för elbilar i Sverige.

Oavsett om du letar efter säker ladd av elbil hemma, på företaget, i bostadsrättsföreningen eller publik fordonsladd, så kan Eldon hjälpa dig.

Ensto

I Enstos produktsortiment hittar du allt från laddboxar till publika laddstationer med den senaste tekniken.

Ensto är experter på att utveckla och tillverka laddningsprodukter och tjänster av hög kvalitet för alla typer av elfordon.

Omställningen i bilbranschen går fort och Ensto är en viktig del i omställningen till en fossilfri fordonsflotta, Ensto ser till att du får laddmöjligheter hemma, på jobbet och varhelst du parkerar.

Garo

GARO presenterade sin första laddstation redan 2008. Sedan dess har vi varit med och lett utvecklingen inom laddinfrastruktur genom ett ständigt utökat sortiment av ladd­lösningar och laddprodukter.

Idag kan svenska GARO erbjuda alla typer av futuresmart fordonsladdning – från den enkla laddboxen, att ha hemma i villan, till den högeffektiva snabbladdaren. Med våra utbildningar driver vi dessutom på utvecklingen genom att sprida kunskap och information.

Välkommen till Nordens ledande leverantör av laddinfrastruktur för elfordon.

Norwesco

Med hjälp av Norwescos produkter kan människor leva och arbeta i en tryggare miljö.

Man arbetar främst med elsäkerhetsprodukter och företagets produktprogram omfattar allt ifrån säkerhetsbrytare, spisvakter och jordfelsbrytare till timers, bilvärmarcentraler och strömställare. Vi har även ett sortiment elbilsladdare som heter Refuel.

Schneider Electric

Schneider Electric har ett brett sortiment av laddboxar och laddstationer för att ladda elbilar.

Från enkla laddboxar för hemmet till uppkopplingsbara laddstationer för publika parkeringsplatser. Helhetslösning inom elbilsladdare.